Rensning af båd-bund med vådblæsning & sandblæsning​

Er det blevet tid til rensning af båd-bund? Hos JN Isolering og JN Renseteknik ApS tilbyder vi vådblæsning, hvilket vil sige sandblæsning med vand. Denne form for rensning er velegnet til alt fra skibe til husfacader.

Vi arbejder for både private og erhverv, og vi har kunder i blandt andet Odder, Aarhus, Horsens, Skanderborg - og mange andre steder.

Vådblæsning og sandblæsning er skånsomt og miljøvenligt

Sandblæsning med vand – vådblæsning – er miljøvenlig, fordi det støver og sviner mindre i forhold til traditionel sandblæsning. Samtidig er vådblæsning med sand eller glas mere skånsom ved rensning af for eksempel træ og glasfiber.

Vi vådrenser bl.a.:

  • ​Både
  • ​Skibe
  • ​Anlæg
  • ​Facader
  • ​Køretøjer
  • ​Maskiner
  • ​Tankanlæg
  • ​m.m.

Sandblæsningen fungerer ved, at vi blander vand og sand eller glas i en beholder, som kommer under tryk. Herefter kan vi fjerne maling, rust og snavs med videre. Det kan være i forbindelse med vedligeholdelse, reparation eller renovering.

Vi kan for eksempel fjerne gammel bundmaling på en båd, så båden bliver klar til ny maling – det er det, vores service rensning af båd-bund indebærer. 

Vores mobile vådblæser udfører rensning på en effektiv og miljørigtig måde, hvor vi naturligvis sikrer, at hverken vand eller sediment forurener havneområdet.

Få et uforpligtende tilbud på rensning af båd-bund

Kontakt os gerne for at høre mere om overfladebehandling med vand og sand. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på for eksempel rensning af båd-bund. 

Du kan ringe til os på telefon 29 89 54 25 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail mail@jnrenseteknik.dk.​

Har du brug for at 

JN Isolering & Rens kommer forbi?

Snak med os for at komme

i gang med dit projekt!

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

​​Om JN ISOLERING & RENS

Om os

Kontakt

CVR: 31417295

Adresse: Mørupsvej 12 8300 Odder

TLF.: 29 89 54 25

E-mail: mail@jnisolering.dk

facebook  Følg os på Facebook - klik her

​Bliv kontaktet - vi ringer dig op!

​Har du brug for hjælp? Vi står altid klar til at hjælpe. Skriv dit navn og nummer og vi ringer til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SAMARBEJDSPARTNER​​