Loftisolering​

Det kan mærkes på din varmeregning!

Når dit loft ikke er tilstrækkeligt isoleret, vil du opleve et meget varmt hus om sommeren og et koldt hus om vinteren. Når det er varmt om sommeren, vil varmen uhindret trænge ned i dit hus. Når det er koldt om vinteren vil varmen suse op gennem taget og ud i det blå. Når loftet isoleres vil indeklima og temperatur balancere, og du vil opleve en langt højere komfort.

Du kan spare mange penge ved at foretage loftisolering. Loftisolering af dit hus er en af de energiforbedringer, der hurtigst er tjent ind. Efter et par år kan du have tjent udgiften til loftsisolering ind gennem en lavere varmeregning.

Undgå kuldebroer:

Granulatisolering har i sin form gode isoleringsegenskaber til både nybyggeri og efterisolering. Man opnår en tæt isolering omkring rør og i mellem spær. 

På den måde undgår du kuldebroer og holder effektivt på varmen.

Forøg værdien af dit hus:

Med det stigende fokus på et godt indeklima er en loftsisolering et indgreb, der kan gøre din bolig mere værd på boligmarkedet. Dermed er det en god investering, der kan tjene sig selv hjem.​

Kontakt os på telefon 29 89 54 25 eller her på siden for at høre mere om efterisolering og få et uforpligtende tilbud for isolering af enten dit loft eller hulmur.

Vi udfører isolering i hele jylland og på fyn.

JN Isolering & Rens din garanti for et rigtig godt resultat.

Har du brug for at 

JN Isolering & Rens kommer forbi?

Snak med os for at komme

i gang med dit projekt!

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

​​Om JN ISOLERING & RENS

Om os

Kontakt

CVR: 31417295

Adresse: Mørupsvej 12 8300 Odder

TLF.: 29 89 54 25

E-mail: mail@jnisolering.dk

​Bliv kontaktet - vi ringer dig op!

​Har du brug for hjælp? Vi står altid klar til at hjælpe. Skriv dit navn og nummer og vi ringer til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SAMARBEJDSPARTNER​​