Loftisolering​ - det kan mærkes på din varmeregning!

​Når dit loft ikke er tilstrækkeligt isoleret, vil du opleve et meget varmt hus om sommeren og et koldt hus om vinteren. Når det er varmt om sommeren, vil varmen uhindret trænge ned i dit hus og når det er koldt om vinteren, vil varmen suse op gennem taget og ud i det blå. Når loftet isoleres, vil indeklima og temperatur balancere, og du vil opleve en langt højere komfort.

Vi foretager isolering af loft for både private kunder og erhverv i Odder, Aarhus, Skanderborg, Horsens og omegn. Vores isolatører er kompetente fagfolk, der altid arbejder professionelt og effektivt.

Hvad koster isolering af loft?

Du kan spare mange penge ved at foretage loftisolering. Loftisolering af dit hus er en af de energiforbedringer, der hurtigst er tjent ind. Efter et par år kan du have tjent udgiften til loftsisolering ind gennem en lavere varmeregning, og desuden stiger husets værdi markant, når du engang vil sælge det.

Du kan få forskellige løsninger på loftisolering, nogle gange kan du finde en billig metode, men vi anbefaler, at man vælger den mest holdbare og energieffektive, da det i sidste ende betaler sig langt bedre.

Med god isolering af loft undgår du kuldebroer

Granulatisolering har i sin form gode isoleringsegenskaber til både nybyggeri og efterisolering. Man opnår en tæt isolering omkring rør og imellem spær. På den måde undgår du kuldebroer og holder effektivt på varmen. Du kan få lavet loftisolering med mange forskellige materialer, fx papiruld, glasuld, træfiber eller mineraluld. Hos os kan du altid få kompetent rådgivning om valg af materialer, så din isolering af loft passer til dit hjem og dine behov.

Kontakt os og få et tilbud på loftisolering

Hvis du har yderligere spørgsmål om loftisolering, står vi altid klar til at svare på telefon eller e-mail. Kontakt os i dag og hør mere om vores priser, eller få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan enten tinge på telefon 29 89 54 25, skrive en e-mail til mail@jnrenseteknik.dk eller henvende dig gennem vores kontaktformular her på siden. Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig.

Har du brug for at 

JN Isolering & Rens kommer forbi?

Snak med os for at komme

i gang med dit projekt!

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

​​Om JN ISOLERING & RENS

Om os

Kontakt

CVR: 31417295

Adresse: Mørupsvej 12 8300 Odder

TLF.: 29 89 54 25

E-mail: mail@jnisolering.dk

facebook  Følg os på Facebook - klik her

​Bliv kontaktet - vi ringer dig op!

​Har du brug for hjælp? Vi står altid klar til at hjælpe. Skriv dit navn og nummer og vi ringer til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SAMARBEJDSPARTNER​​