Hulmursisolering giver nyt liv til gammelt hus

Hvis du har et hus, der er bygget før midt 1970´erne, er der en ret god sandsynlighed for, at dets hulmur trænger til isolering. Hvis det er tilfældet, betyder det, at din varme ikke holdes i huset, hvilket skader både miljøet og din pengepung, når du skal betale varmeregningen. Især på ældre huse kan en hulmursisolering gøre en væsentlig forskel i forhold til at mindske risiko for fugtskader og skimmelsvamp og samtidigt gøre en positiv forskel for husets sundhed.

JN Isolering og JN Renseteknik ApS JN Isolering og JN Renseteknik ApS udfører en bred vifte af isoleringsarbejder, herunder hulmursisolering, efterisolering, vægisolering og facadeisolering. Uanset hvad dit hus eller din bygning har brug for, så kan vores kompetente fagfolk klare opgaven. Vi rykker ud til private og erhverv i Aarhus, Odder, Skanderborg, Horsens og omegn.

Få professionel rådgivning om hulmursisolering

Vi rådgiver altid i, hvilken løsning, der er bedst til lige præcis dit hus. Der findes forskellige produkter, der er velegnede til hulmursisolering. Valg af produkt afhænger bl.a. af murens stand. Vi undersøger grundigt, inden vi vejleder og rådgiver i den rette løsning, og vi anvender naturligvis det produkt, som er velegnet til muren.

Der er mange gode grunde til at hulmursisolere huset:

·​Varmeregningen bliver mindre, når der holdes på varmen

·​Når huset er sundt og velisoleret bliver det mere værd på boligmarkedet

·​Miljøbelastningen formindskes, når energiforbruget effektiviseres

·​Når huset er hulmursisoleret, forbedres indeklimaet

Desuden tager hulmursisolering ikke lang tid at udføre og efterlader heller ikke synlige spor på huset. Vores professionelle isolatører udfører altid et flot og effektivt stykke arbejde, der holder i mange år, så dit gamle hus eller din bygnings facade ser godt ud i lang tid, efter vi er færdige.

Hulmursisolering: Hvordan foregår det?

Der bores et mindre hul i fugen mellem to mursten, når isoleringsmaterialet skal indblæses i hulmuren. Dermed slipper du for, at vi skal fjerne hele mursten for at blæse materialet ind i muren. Efterfølgende lukker vi de små huller igen, og du har dermed en intakt og fin husmur. Det er et effektivt indgreb, som vi kan klare ret hurtigt.

Kontakt os, når du skal have lavet hulmursisolering

Vi står altid klar til at besvare spørgsmål vedr. priser og ydelser – fx: Hvad koster hulmursisolering? – og ønsker du, at vi går i gang med hulmursisolering af dit hjem, så skal du blot kontakte os. Vi vender hurtigt tilbage med et uforpligtende tilbud – og giver altid en god pris.

Du kan fange os på telefon 29 89 54 25 eller skrive en e-mail til mail@jnrenseteknik.dk. Du er også velkommen til at benytte kontaktformularen på vores hjemmeside.​

Har du brug for at 

JN Isolering & Rens kommer forbi?

Snak med os for at komme

i gang med dit projekt!

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

​​Om JN ISOLERING & RENS

Om os

Kontakt

CVR: 31417295

Adresse: Mørupsvej 12 8300 Odder

TLF.: 29 89 54 25

E-mail: mail@jnisolering.dk

facebook  Følg os på Facebook - klik her

​Bliv kontaktet - vi ringer dig op!

​Har du brug for hjælp? Vi står altid klar til at hjælpe. Skriv dit navn og nummer og vi ringer til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SAMARBEJDSPARTNER​​