Hulmurisolering

Der er mange gode grunde til at hulmursisolere huset:

  • Varmeregningen bliver mindre, når der holdes på varmen
  • Når huset er sundt og velisoleret bliver det mere værd på boligmarkedet
  • Miljøbelastningen formindskes, når energiforbruget effektiviseres
  • Når huset er hulmursisoleret forbedres indeklimaet

En hulmursisolering tager ikke lang tid at udføre og efterlader ikke synlige ar på huset

Vi rådgiver altid i, hvilken løsning, der er bedst til lige præcis din hulmur. Der findes forskellige produkter, der er velegnede til hulmursisolering. Valg af produkt afhænger bl.a. af murens stand. Vi undersøger grundigt, inden vi vejleder og rådgiver i den rette løsning, og vi anvender naturligvis det produkt, som er velegnet til muren.

Sådan foregår en hulmursisolering:

Der bores et mindre hul i fugen mellem to mursten, når isoleringsmaterialet skal indblæses i hulmuren. Dermed slipper du for, at vi skal fjerne hele mursten for at blæse materialet ind i muren. Efterfølgende lukker vi de små huller igen, og du har dermed en intakt og fin husmur. Det er et effektivt indgreb, som vi kan klare ret hurtigt.

Hvorfor isolere hulmuren?​

Hvis du har et hus, der er bygget før midt 1970´erne, er der en ret god sandsynlighed for, at din hulmur trænger til isolering. Hvis det er tilfældet, betyder det, at din varme ikke holdes i huset, hvilket skader både miljøet og din pengepung, når du skal betale varmeregningen. Især på ældre huse kan en isolering af hulmuren gøre en væsentlig forskel i forhold til at mindske risiko med fugt og skimmelsvamp og samtidigt gøre en positiv forskel for husets sundhed. Ved at få lavet hulmursisolering opnår du mindre træk i huset, boligens værdi stiger idet at huset energimærkning bliver bedre og det gør huset nemmere at sælge hvis det skulle være tilfældet.

Kontakt os på telefon 29 89 54 25 eller her på siden for at høre mere om efterisolering og få et uforpligtende tilbud for isolering af enten dit loft eller hulmur.

Vi udfører isolering i hele jylland og på fyn.

JN Isolering & Rens din garanti for et rigtig godt resultat.

Har du brug for at 

JN Isolering & Rens kommer forbi?

Snak med os for at komme

i gang med dit projekt!

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

​​Om JN ISOLERING & RENS

Om os

Kontakt

CVR: 31417295

Adresse: Mørupsvej 12 8300 Odder

TLF.: 29 89 54 25

E-mail: mail@jnisolering.dk

​Bliv kontaktet - vi ringer dig op!

​Har du brug for hjælp? Vi står altid klar til at hjælpe. Skriv dit navn og nummer og vi ringer til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SAMARBEJDSPARTNER​​