Algebehandling af tag, fliser og facader

Med en algebehandling fra JN Isolering og JN Renseteknik ApS får du nemt og hurtigt et rent tag uden alger og mos. Mos og alger er med til at nedbryde tagets styrke, og de kan skabe revner i taget. Det forårsager frostskader, hvilket yderligere forkorter tagets levetid.

Vi har mange års erfaring med algebehandling af tag, og vi kan behandle alle typer tagplader. Vi udfører blandt andet tagrens for kunder i Odder, Aarhus Horsens, Skanderborg og omegn.

Hvor ofte bør man få foretaget en algebehandling?

Vi anbefaler, at man får algebehandlet taget en gang om året for at forlænge levetiden på dit tag. Det bliver stærkere, sundere og fremstår meget pænere. Hvis du gerne vil spare besværet, kan vi udføre både tagrens og fliserens i samme ombæring, så du ikke nær så ofte skal bestille algebehandling.

Få fjernet mos og alger fra dine fliser og din facade

Det er ikke kun dit tag, der har brug for en gang effektiv algebehandling. Det kan også være dine fliser eller din facade, der er angrebet af mos og alger.

Med det fugtige vejr bliver stort set alle fliser og facader samt andre overflader ramt af alger, løv og mos. De får grønne, sorte, gule, grå og hvide pletter. Derfor er det nødvendigt med en rensning af de forskellige overflader en gang imellem, og det kan vi hos JN Isolering og JN Renseteknik ApS tilbyde dig til meget gode priser. Læs mere om fliserens her (internt link). Denne type behandling er en billig vedligeholdelse med et flot resultat.

Priser på algebehandling af tag

  • Algebehandling af tag (op til 200 m² og max 4 meter til tagrende) inkl. en terrasse (max 50 m2): Kr. 1000,-
  • ​Algebehandling af indkørsel eller terrasse/gangstier (max 150 m2): Kr. 600,-

Naborabat på algebehandling

Gå flere sammen og opnå attraktive rabatter på en algebehandling. Kontakt os og hør nærmere.

Tilmeld dig vores serviceaftale

Tilmeld dig vores serviceaftale, så holder vi dit tag fri for alger og mos hvert år. En serviceaftale på algebehandling hos JN Isolering & Rens indeholder:

  • Årlig algebehandling af tag
  • Altid samme pris – ingen prisstigninger

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på algerensning

Hvis det er ved at være tid til en algebehandling, så kan du kontakte os allerede i dag og få en kompetent fagmand i røret, der kan vejlede dig om ydelser og priser.

Kontakt os i dag på telefon 29 89 54 25 eller e-mail mail@jnrenseteknik.dk og få et uforpligtende tilbud på algebehandling af tag eller opret en serviceaftale hos os, så du altid er sikret gode priser.​

Før

Efter

Har du brug for at 

JN Isolering & Rens kommer forbi?

Snak med os for at komme

i gang med dit projekt!

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

​​Om JN ISOLERING & RENS

Om os

Kontakt

CVR: 31417295

Adresse: Mørupsvej 12 8300 Odder

TLF.: 29 89 54 25

E-mail: mail@jnisolering.dk

facebook  Følg os på Facebook - klik her

​Bliv kontaktet - vi ringer dig op!

​Har du brug for hjælp? Vi står altid klar til at hjælpe. Skriv dit navn og nummer og vi ringer til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SAMARBEJDSPARTNER​​