fbpx
Skip to main content

Loftisolering i Odder og på Fyn

Har dit hus en ordentlig loftisolering? Hvis du ikke har et tilstrækkeligt isolering af loft, vil du opleve et meget varmt hus om sommeren og et koldt hus om vinteren. Når det er varmt om sommeren, vil varmen uhindret trænge ned i dit hus og når det er koldt om vinteren, vil varmen suse op gennem taget og ud i det blå. Når loftet isoleres, vil indeklima og temperatur balancere, og du vil opleve en langt højere komfort.

Vi foretager loftisolering for både private kunder og erhverv i Odder, Aarhus, Skanderborg, Horsens og omegn. Vores isolatører er kompetente fagfolk, der altid arbejder professionelt og effektivt.

Hvad koster isolering af loft?

Du kan spare mange penge ved at foretage loftisolering. Loftisolering af dit hus er en af de energiforbedringer, der hurtigst er tjent ind. Efter et par år kan du have tjent udgiften til loftsisolering ind gennem en lavere varmeregning, og desuden stiger husets værdi markant, når du engang vil sælge det.

Få foretaget energieffektiv loftisolering

Du kan få forskellige løsninger på loftisolering, nogle gange kan du finde en billig metode, men vi anbefaler, at man vælger den mest holdbare og energieffektive, da det i sidste ende betaler sig langt bedre. Vi tilbyder også hulmursisolering.

Undgå kuldebroer med isolering af loft

Granulatisolering har i sin form gode isoleringsegenskaber ved loftsiolering til både nybyggeri og efterisolering. Man opnår en tæt isolering omkring rør og imellem spær. På den måde undgår du kuldebroer og holder effektivt på varmen. Du kan få lavet loftisolering med mange forskellige materialer, fx papiruld, glasuld, træfiber eller mineraluld. Hos os kan du altid få kompetent rådgivning om valg af materialer, så din isolering af loft passer til dit hjem og dine behov.

Få mere information om vores service

Er du interesseret i at høre mere? Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 29 89 54 25, sende en mail til mail@jnisolering.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

Se billeder fra vores arbejde med loftisolering

Få mere information nu

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.