fbpx
Skip to main content

Hulmursisolering i Odder

Er det på tide, at du får foretaget hulmursisolering? Hvis du har et hus, der er bygget før midt 1970´erne, er der en ret god sandsynlighed for, at dets hulmur trænger til isolering. Hvis det er tilfældet, betyder det, at din varme ikke holdes i huset, hvilket skader både miljøet og din pengepung, når du skal betale varmeregningen. Vi tilbyder hulmursisolering i Odder og omegn. Især på ældre huse kan en hulmursisolering gøre en væsentlig forskel i forhold til at mindske risiko for fugtskader og skimmelsvamp og samtidigt gøre en positiv forskel for husets sundhed.

JN Isolering udfører en bred vifte af isoleringsarbejder, herunder hulmursisolering, loftisolering, vægisolering og facadeisolering. Uanset hvad dit hus eller din bygning har brug for, så kan vores kompetente fagfolk klare opgaven. Vi rykker ud til private og erhverv i Aarhus, Odder, Skanderborg, Horsens og omegn.

Få professionel rådgivning om hulmursisolering

Vi rådgiver altid i, hvilken løsning, der er bedst til lige præcis dit hus. Der findes forskellige produkter, der er velegnede til hulmursisolering. Valg af produkt afhænger bl.a. af murens stand. Vi undersøger grundigt, inden vi vejleder og rådgiver i den rette løsning, og vi anvender naturligvis det produkt, som er velegnet til muren.

Gode grunde til at hulmursisolere huset:

  • Varmeregningen bliver mindre, når der holdes på varmen
  • Når huset er sundt og velisoleret bliver det mere værd på boligmarkedet
  • Miljøbelastningen formindskes, når energiforbruget effektiviseres
  • Når huset er hulmursisoleret, forbedres indeklimaet

​Desuden tager hulmursisolering ikke lang tid at udføre og efterlader heller ikke synlige spor på huset. Vores professionelle isolatører udfører altid et flot og effektivt stykke arbejde, der holder i mange år, så dit gamle hus eller din bygnings facade ser godt ud i lang tid, efter vi er færdige.

Hulmursisolering: Hvordan foregår det?

Der bores et mindre hul i fugen mellem to mursten, når isoleringsmaterialet skal indblæses i hulmuren. Dermed slipper du for, at vi skal fjerne hele mursten for at blæse materialet ind i muren. Efterfølgende lukker vi de små huller igen, og du har dermed en intakt og fin husmur. Det er et effektivt indgreb, som vi kan klare ret hurtigt.

Kontakt os for at høre mere

Vil du gerne høre mere om vores service? Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 29 89 54 25, sende en mail til mail@jnisolering.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få mere information nu

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.