Algebehandling

Med en algebehandling fra JN Isolering får du nemt og hurtigt et rent tag uden alger og mos. Mos og alger er med til at nedbryde tagets styrke, og de kan skabe revner i taget. Det forårsager frostskader, hvilket yderligere forkorter tagets levetid.

Vi har mange års erfaring med algebehandling af tag, og vi kan behandle alle typer tagplader. Vi udfører blandt andet tagrens for kunder i Odder, Aarhus Horsens, Skanderborg og omegn

Hvor ofte bør man få foretaget en algebehandling?

Vi anbefaler, at man får algebehandlet taget en gang om året for at forlænge levetiden på dit tag. Det bliver stærkere, sundere og fremstår meget pænere. Hvis du gerne vil spare besværet, kan vi udføre både tagrens og fliserens i samme ombæring, så du ikke nær så ofte skal bestille algebehandling.

Få fjernet mos og alger fra dine fliser og din facade

Det er ikke kun dit tag, der har brug for en gang effektiv algebehandling. Det kan også være dine fliser eller din facade, der er angrebet af mos og alger.

Med det fugtige vejr bliver stort set alle fliser og facader samt andre overflader ramt af alger, løv og mos. De får grønne, sorte, gule, grå og hvide pletter. Derfor er det nødvendigt med en rensning af de forskellige overflader en gang imellem, og det kan vi hos JN Isolering tilbyde dig til meget gode priser. Læs mere om fliserens her. Denne type behandling er en billig vedligeholdelse med et flot resultat.

Priser på algebehandling af tag

Algebehandling af tag (op til 200 m² og max 4 meter til tagrende) inkl. en terrasse (max 50 m2): Kr. 1250,-
​Algebehandling af indkørsel eller terrasse/gangstier (max 150 m2): Kr. 800,-

Naborabat på algebehandling
Gå flere sammen og opnå attraktive rabatter på en algebehandling. Kontakt os og hør nærmere.

Tilmeld dig vores serviceaftale

Tilmeld dig vores serviceaftale, så holder vi dit tag fri for alger og mos hvert år. En serviceaftale på algebehandling hos JN Isolering indeholder:

  • Årlig algebehandling af tag
  • Altid samme pris – ingen prisstigning

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os